Dünyanın en büyük mobilya kenti Masko Mobilya Kenti 

Masko Mobilya Kenti; 19 Mart 1984 tarihinde 13 kurucu ortak tarafından kurulan ve kısaca MASKO  İkitelli Organize Sanayi Bölgesinde, ulaşımı kolay, Atatürk Olimpiyat Parkı Yolu, E-6 Gişelerinin hemen yanında, 778 mağazadan oluşan, bir MOBİLYA KENTİ'dir. 21 Haziran 1987 tarihinde temeli atılan Masko’nun işyerlerinin toplamı 440.000 metrekare, Sosyal Tesislerinin toplamı 43.000 metrekare olup,toplam kapalı alanları 483.000 metrekaredir.

27.419 metrekare inşaat alanı bulunan Masko AVM inşaatı tamamlanmış olup, faaliyerte geçmiştir. Masko AVM 3. katına Masko Yönetim Katı yapılmış olup Masko'nun tüm idari işleri bu bölümden yapılmaktadır.

390.000 metrekare toplam arazisi ve 610 ortağı bulunan Masko’nun hedefi; sadece yerli tüketiciye değil, bugünkü ihracat kapasitesini de hızla arttırarak, tüm dünyada tanınan, güven duyulan bir Mobilya Merkezi olmak, ülkemize kazandırdığı katma değeri maksimum oranda arttırmaktır.

Çağdaş teknolojinin tüm imkanlarından faydalanan bilgili ve bilinçli mobilya tasarımcı ve üreticileriyle, mobilya çeşit ve dizaynında, zengin ürün yelpazesine kavuşan MASKO, kaliteli ve herkese, her keseye hitap eden fiyatları ile zengin mobilya çeşidinin yanında ; genç, bebe, mutfak, büro mobilyaları, aksesuarlar, ev tekstili ile halı ve cam ürünleriyle de ev ve işyerlerinin gereksinimlerini eksiksiz tamamlamak görevini de üstlenmiştir.

MASKO MOBİLYA KENTİNDE, futbol, basketbol sahaları, lokantalar, büfeler ve cami bulunmakta, kolay otopark imkanının yanı sıra yemyeşil açık alanlar, dinlenme parkları da oluşturulmuş, hem siteyi ziyaret edenlerin, hem de tüm çalışanların gönül rahatlığı ve huzur içinde bulunması sağlanmıştır.Masko’nun yöneticilerinin kültür ve sanata verdiği önemle, dünyaca ünlü sanatçıların resitaller verdiği, sergilerin açıldığı çok amaçlı Toplantı ve Konferans Salonu da bulunmaktadır.

Güleryüzü ile MASKO MOBİLYA KENTİ, çağdaş Mobilya Kenti olmasının yanı sıra , hoşgörülü, anlayışlı ve medeni tüm çalışanları ile yarınlarından emin.

Masko Mobilya Kenti 778 mağazası ile Dünyanın En Büyük Mobilya Kenti