Modern çizgilerden oluşan koltuk takımı modelleri 
SRC Mobilya'nın modern çizgilerden oluşan, şık ve lüks koltuk takımı modelleri modern tarz klasik ile harmanlanarak ve bir arada. Yaşam alanlarınıza sizi ve renk katacak şık koltuk takımları Masko  SRC Mobilya ' da bekliyorlar.
Yaşam alanlarınızda keyifle kullanabileceğiniz koltuk modelleri arasında koltuk takımlarının yanı sıra ikili koltuk ve üçlü modelleri yer köşe. Ergonomik mutfak yapısı ile SRC mobilya 'nın kalıpları, yaşam alanlarınızı çok daha fazla ve kullanışlı hale getirir.

Koltuk takımları arasında uyum sağlayabilecek özelliklerle kolay bir şekilde uyum sağlayabilen özellikler. Taze küçük küçük mekanlarda farklı işlevlere sahip olan salonlarda tasarımlara sahip salon takımı modellerinde şıklığın anahtarları.

Salonnda L koltuk ya da üçlü ikili koltuk seçeneği. Az ışık alanlarını açık renkli koltuk takımlarına gösteriyorsunuz. Yine L koltuk tercihi ya da bir berjer koltuk takımı tercih edebilirsiniz. Geniş salonlarda ise koyu koltuk takımı bir tarz yaratmanıza yardımcı olur. SRC Mobilya 'nın şık oturma takımı dekorasyonda farklı kombinler kullanılacaktır.